Full-stack Webdeveloper

Wat ga je doen?

Cohelion ontwikkelt webapplicaties voor internationale bedrijven op het gebied van data-integratie en business intelligence. Met innovatief, oplossingsgericht en pragmatisch denken vertalen wij de visie van onze opdrachtgevers naar blijvend werkende toepassingen. Cohelion realiseert hierbij ontwerp, database architectuur, applicatieontwikkeling, hosting en support.  Als Full-stack webdeveloper word je onderdeel van een multifunctioneel team dat gezamenlijk aan onze producten werkt. Je bent bij Cohelion betrokken bij ontwerp, bouw en test van de software. Je kennis en vaardigheden ga je zelfstandig én in teamverband inzetten om uitdagende ontwikkelprojecten tot een goed einde te brengen. Je beschikt daarom over een ruime ervaring met het ontwikkelen van backendapplicaties en database-oplossingen, moderne frontend frameworks. Daarnaast werk je graag aan de voorkant van de website of applicatie en laat je gebruikers graag zien welke technische hoogstandjes jij kunt realiseren.

Dit doe je ook

 • Je werkt mee aan verdere ontwikkeling en implementatie van ons generieke Cohelion dataplatform;
 • Je werkt in een team van ervaren collega’s, verspreid over Rotterdam, Valencia en Griekenland;
 • Potentiële problemen kun je in een vroeg stadium identificeren en je denkt daarnaast in oplossingen in plaats van in problemen.

Ben jij dit? Let's talk.

"*" indicates required fields

Max. file size: 100 MB.

Dit ben jij

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Praktische ervaring met backend talen als C# of ColdFusion;
 • Praktische ervaring met frontend-talen als Angular en Typescript;
 • Ervaring met SQL (SQL server) incl. database en query optimisation, code generator, ORM als Dapper;
 • Kennis van en ervaring met schaalbare webapplicaties;
 • Je hebt een klantgerichte en proactieve houding;
 • Oplossingsgericht en werkt graag in een dynamische omgeving;
 • Analytisch denkvermogen;
 • Ervaring met werken binnen een projectorganisatie, wat zich uit in meerdere simultaan lopende projecten, OTAP straat en geavanceerde build-strategieën;
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam of bereid daar naartoe te verhuizen.

Dit bieden wij

Je werkt in een informele sfeer met een dynamisch team, met ervaren developers en betrokken internationale klanten. Door de groei van het bedrijf en het team zijn er ook voor jou uitstekende persoonlijke groeikansen.

 • Altijd uitdagende opdrachten;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën, persoonlijke groei en kennis te delen;
 • Een fulltime uitdaging voor de lange termijn;
 • Een salaris dat aansluit bij je kennis en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Winstuitkering;
 • Een platte organisatie, veelvuldig, direct contact met opdrachtgevers;
 • Informele werksfeer en teamspirit;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibele werktijden.

Een test door een extern assessmentbureau kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Bonus

We vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en ontspanning. Zo is er elke dag een gezamenlijke lunch en organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes (zoals een bezoek aan het CERN-laboratorium in Geneve, de spookstad Tsjernobyl in Oekraïne of we beklimmen de Etna op Sicilië).

Je bent onderdeel van een gedreven en loyaal team dat graag mooie dingen mee maakt!

Meer informatie

Neem voor meer informatie of vragen over deze vacature contact op met Jorien Kamsteeg-Besemer via email jobs@cohelion.com of bel ons op 010-2400934.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit zijn wij

Cohelion verzorgt al 20 jaar ‘big data’-inzichten voor multinationals en middelgrote bedrijven. Ons innovatieve dataplatform bundelt de databronnen van deze organisaties en schoont en verrijkt deze data tot één ‘datawaarheid’.

Met een no/low-code benadering wordt de toegang tot relevante bedrijfsdata buiten het IT-domein gebracht en naar de desktops van zelfredzame eindgebruikers. Naast ‘usual suspects’, zoals KPI’s voor sales en financials, worden ook indicatoren op het gebied van operations, HR, sustainability en MVO bijeengebracht.

De unieke capaciteit van het Cohelion dataplatform is het samenbrengen van de vele databronnen van grote multinationals tot nieuwe ‘geraffineerde’ dataflows en bedrijfsbrede KPI’s. Dit zijn met name organisaties met veel IT-legacy binnen dochterondernemingen, acquisities, en participaties en een divers IT-ecosysteem met honderden applicaties, databronnen en incidentele ‘monsterspreadsheets’.

Cohelion geniet al het vertrouwen van solide multinationals in de logistiek en e-commerce en met de laatste releases van het platform nemen ook de mogelijkheden toe voor meer generieke toepassingen en gebruik in andere bedrijfssectoren.

Voor Cohelion en het team is een nieuwe fase als scale-up aangebroken waarbij ambitieuze doelen zijn gezet voor uitbreiding van de organisatie en het bedienen van nieuwe klantgroepen. Met deze ambities zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een Full-stack webdeveloper.

Het team en de werkplek

Cohelion is gevestigd in de Schiecentrale met uitzicht op de Maas en een goede bereikbaarheid voor auto en OV. Het kantoor is modern en ruim opgezet met prima ergonomische voorzieningen. Een toplocatie om te werken met veel omliggende faciliteiten, horeca en gemak. Voor de niet-remote collega’s is er dagelijks een gezamenlijke lunch en versnaperingen en waterijsjes bij mooi weer.

Bij Cohelion respecteren wij de balans tussen werk en privé met voldoende mogelijkheid om jouw productiviteit te combineren met ouderschap en andere privéverplichtingen. Ook geldt binnen het team al jaren een natuurlijke balans tussen op kantoor werken en remote werken.

Op sociaal vlak zijn er regelmatig bedrijfsactiviteiten, zowel adhoc als gepland. Terugkerende items zijn de regelmatige uitjes waarbij de collega’s uit Rotterdam, Valencia en de ‘remote’ uit Griekenland samenkomen voor de meer ‘epic’ trips. Highlights van de laatste jaren zijn onder meer een bezoek aan het CERN in Genève, een weekendtrip naar Oekraïne (mét excursie naar Chernobyl), verschillende trips naar de Alpen voor hiking, klimmen en snowboarding of vulkaan de Etna beklimmen op Sicilië.